kedd, június 25, 2013

Városnapok Marosludason


Sok műfajban számos rendezvénnyel tarkított városnapokat tartottak a hétvégén Marosludason. A szervezők úgy állították össze a programot, hogy minden korosztálynak és ízlésnek megfeleljen az évente egyszer sorra kerülő vásáros forgatag, amelyet a polgármesteri hivatal előtti téren bonyolítottak.

szerda, június 19, 2013

Feljutott a Marosludasi foci csapat a 3-ik osztályba

_VER5103_b

A román labdarúgó 3. Ligába jutásért kiírt osztályozón, amelyet a szokatlanul jó minőségű gyepszőnyeggel rendelkező brassói Tineretului stadionban játszottak szerda délután, a lelátókon csíki fölény volt tapasztalható: mintegy 300 drukker biztatta az FK Csíkszeredát, ők három autóbusszal és több személygépkocsival érkeztek. A ludasiak ezzel szemben kevesebb, alig egy busznyi szurkoló buzdításában reménykedhettek.

hétfő, június 17, 2013

6 személygépkocsi ütközött össze az E60-ason


Súlyos közúti baleset történt tegnap, június 16-án, délután, az E60 nemzetközi úton, Marosludas irányába. Kutyfalva kijáratánál 6 gépjármű ütközött össze, a baleset okozója a túlzott sebesség volt.

kedd, június 04, 2013

Tolvajt fogtak


Pénteken negyedórával éjfél előtt értesítették a marosludasi rendőröket, hogy egy gépkocsival közlekedő férfi tankolás után fizetés nélkül távozott egy benzintöltő állomásról.

hétfő, június 03, 2013

4. liga: Marosludas megnyerte a pontvadászatot

Fotó: Facebook

Hatalmas gólkülönbségekkel zárult több mérkőzés a 4. ligás labdarúgó-bajnokság 29. fordulójában. A találkozóknak különösebb tétje már nem volt, hiszen korábban eldőlt, hogy a Marosludas megnyerte a pontvadászatot, és 3. ligás szereplésért selejtezőzhet.